Drs. S. Erturan, Neuropsycholoog

Communicatie

U kunt kiezen uit verschillende manieren van communicatie afhankelijk van uw situatie. Dit kan uiteraard een combinatie zijn (bv. de ene keer face to face en de andere keer telefonisch). Belangrijk is dat u een rustig moment plant zodat u minder kans heeft om gestoord te worden. Bij chat gesprekken is het belangrijk dat u over een redelijke typevaardigheid beschikt.

Telefoon: Een telefonisch consult verloopt via het telefoonnummer waarop u aangeeft gebeld te willen worden.

E-mail: Een e-mail consult verloopt via uw e-mailadres. U krijgt afhankelijk van uw reactie/vragen binnen +/- 2 dagen een bericht teruggestuurd.

Chat: Chat gesprekken verlopen via Skype™. Skype is een gratis en eenvoudig programma waarmee je overal ter wereld gratis kunt chatten. Voor algemene informatie over Skype en het gebruik ervan klikt u op de website van Skype (www.skype.nl).

Direct contact: U komt op afspraak op de afgesproken vestiging langs of er wordt bij u thuis afgesproken.

Overwegingen voor communicatie
Behalve technische overwegingen zijn er ook persoonlijke overwegingen voor de keuze van een bepaalde manier van communicatie. Het voordeel van e-mail uitwisseling is dat u zich nooit hoeft te haasten voor een afspraak, rustig de adviezen kunt laten bezinken en weer terug kunt mailen op ieder tijdstip wanneer het u uitkomt. Het nadeel kan zijn dat er geen directe interactie plaatsvindt, zoals bij een chat of traditioneel consult. Bij chat en de telefoon is het voor de directe communicatie belangrijk dat de verbinding goed werkt en dat u er zeker van bent ongestoord te kunnen chatten of bellen op het afgesproken tijdstip.